Your address will show here +12 34 56 78

ALL4 BIO

ALL4 BIO

Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

16 May 2024

   Η σύγκριση της διατροφικής αξίας μεταξύ των βιολογικών και συμβατικών τροφίμων έχει προκαλέσει συζητήσεις στην επιστημονική κοινότητα.Σχετικές  έρε...

ALL4 BIO

Η ΕΝΔΕΙΞΗ “ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ” ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ “ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ”;

26 October 2023

 Συχνά οι καταναλωτές συγχέουν την ένδειξη της ετικέτας που αναγράφει “φυσικό προϊόν” με την ένδειξη “βιολογικό προϊόν”.Θα πρέ...

επεξεργασία τροφίμων

Τι είναι το τροποποιημένο Άμυλο και πως παράγεται;

25 January 2021

Η τροποποίηση του αμύλου επιτυγχάνεται με φυσικές, με μηχανικές και χημικές μεθόδους όπως με την χρήση ενζύμων ή με ανόργανες ενώσεις...

επεξεργασία τροφίμων

Παρασκευή λουκουμιών

26 August 2018

 Σαν λουκούμι , ορίζεται ο γλυκός ζελές αμύλου ο οποίος εμπλουτίζεται με γευστικά και αρωματικά υλικά. Η Παρασκευή αυτών επιτυγχάνεται με τη βοήθεια τ...

επεξεργασία τροφίμων

Παραγωγή Ελληνικού Καφέ

4 August 2018

Η παραγωγή ελληνικού καφέ στο εργοστάσιο αποτελείται από πέντε διαφορετικά στάδια .Στάδιο 1. Παραλαβή ωμού καφέ Ο πιο συνήθης τρόπος παραλαβής ωμού κα...