Your address will show here +12 34 56 78

ALL4MEAT

ALL4MEAT

Αλλοιώσεις στο Νωπό Βοδινό  Κρέας

11 September 2019

Το κρέας,γενικά,αποτελεί ένα άριστο υπόστρωμα για διάφορους μικροοργανισμούς δεδομένου του ότι περιέχει αζωτούχες ενώσεις, λίπη, υδατάνθρακες, ανόργαν...

ALL4MEAT

Χτένι μοσχαριού, ένα μαλακό κομμάτι κρέατος…

14 October 2018

Η μεθοδολογία της ανατομικής κοπής κρέατος που πραγματοποιούμε στην Ελλάδα, δίνει ταυτότητα-όνομα σε κάθε κομμάτι ,βοηθώντας έτσι τον καταναλωτή να γν...

ALL4MEAT

Μεταβολή στο χρώμα του κρέατος..

26 September 2018

Θα έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές ότι το κόκκινο κρέας αλλάζει χρώμα και από κόκκινο γίνεται καστανό..Πόσο ασφαλές είναι το κρέας αυτό ;...

ALL4MEAT

Τα μέρη του μοσχαριού και πως μαγειρεύονται…

10 September 2018

Σβέρκος (Ελιά-Λαιμός)Το κομμάτι αυτό δεν συνίσταται για σχάρα .Κάνει όμως για όλα τα μαγειρευτά όπως βραστά, σούπες, κοκκινιστό, λεμονάτο κ.α....

ALL4MEAT

Ελληνικα παραδοσιακα προϊοντα κρεατος

23 May 2018

Η παραγωγή προϊόντων με βάση το κρέας στην Ελλάδα, ήταν γνωστή ήδη από τα αρχαία χρόνια. Χρησιμοποιώντας μεγάλη ποσότητα αλατιού και την μέθοδο της αφ...