ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 13 ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης (ΕΕΚ) με χαρά ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση του 13ου Συμποσίου της, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2024 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της σελίδας της στο Facebook και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων θεατών.
Το συμπόσιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης (16 Μαΐου), παρείχε μια μοναδική ευκαιρία για την ανταλλαγή γνώσεων και συζητήσεων σημαντικών θεμάτων σχετικά με την Κοιλιοκάκη. Διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στον τομέα της υγείας και της διατροφής παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα, στρατηγικές διαχείρισης μέσω διατροφής χωρίς γλουτένη, και ψυχολογική υποστήριξη των ατόμων με Κοιλιοκάκη.
Χορηγοί  της εκδήλωσης ήταν :
ΒιοΥγεία, Gea Bakery, Εγγλέζος Γιάννης(Marie Aretie), Ήλιος, Ήπειρος, Μαρίνος Κοσμάς (Novus), Μέλισσα, Νairn’s, Νatprod, Νήσος, Παπαδοπούλου, Schar
 

  •    Θα θέλαμε  να συγχαρούμε  θερμά τους διοργανωτές της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης για την εξαιρετική διοργάνωση και επιτυχημένη ολοκλήρωση του Συμποσίου.
    Η προσπάθειά τους να φέρουν μαζί διακεκριμένους επιστήμονες και ειδικούς στον τομέα της Κοιλιοκάκης,
    προσφέροντας πλούσιο περιεχόμενο και συναρπαστικές συζητήσεις, αξίζει όλο τον θαυμασμό μας.


      Σερέφογλου Στυλιανός
      Τεχνολόγος Τροφίμων