ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΕΛΑΧΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ..


Το όνομα “Σελάχας” αποπνέει μια παράδοση που ξεπερνά τις πέντε γενιές, συνδέοντας το με το κρέας και την αγάπη για την ποιότητα.
Το 2003, το παραδοσιακό κρεοπωλείο στην πλατεία Καλλονής ανανεώθηκε, μεταμορφώνοντας το σε ένα σύγχρονο κρεοπωλείο και
έναν ανταγωνιστικό super market. Εδώ, οι πελάτες συναντούν την παράδοση με τη σύγχρονη άνεση, δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης.
Το 2007, η εταιρεία κατέκτησε νέα ύψη με το πρώτο ιδιωτικό βιομηχανικό σφαγείο της Λέσβου, ένα πρωτοποριακό βήμα που άνοιξε νέους ορίζοντες στην τοπική βιομηχανία.


Το  σφαγείο, μοναδικό στο νησί, λειτουργεί με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες, συνοδευόμενο από μια μονάδα αδρανοποίησης που αντιμετωπίζει τα υπολείμματα με
σεβασμό προς το περιβάλλον.

Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται επιτυχώς στη λιανική και χονδρική αγορά, εξάγοντας τα προϊόντα της σε χώρες της Ε.Ε. (Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος) και της Μ. Ανατολής (Τυνησία,
Αλγερία). Απορροφάει  το σημαντικότερο μέρος της τοπικής παραγωγής σε ζωικό κεφάλαιο, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία και προωθώντας το λεσβιακό κρέας σε νέες “διαδρομές”.
Έτσι, η Σελάχας συνεχίζει να είναι συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον κόσμο του κρέατος..
Εμείς στην All4food  δοκιμάσαμε και ελέγξαμε ποιοτικά και γευστικά  τα προϊόντα τους και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα..!!

Δείτε εδώ τα προϊόντα της Σελάχας ΑΒΕΕ!!
Καλή σας όρεξη!!
Σερέφογλου Στυλιανός
Τεχνολόγος Τροφίμων