ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΣΤΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ..

 
  Η ιστορία του παστελιού της εταιρείας PATRIKON ξεκινάει από πολύ παλιά, από τους πρώτους μοναχούς

ασκητές οι οποίοι συνδύαζαν το μέλι και το σουσάμι και έφτιαχναν το “σησαμίς” ένα θρεπτικό και γευστικό γλύκισμα το οποίο είχε σημαντική θέση στην καθημερινή τους διατροφή. Μία διατροφή που τους προστάτευε και τους χάριζε μακροζωία.

  Αυτή την απλή συνταγή των πρώτων μοναχών, εμπλουτισμένη με πολύτιμα γευστικά μυστικά εκμυστηρεύτηκαν στους ανθρώπους της Patrikon οι Πατέρες της Ιεράς Μονής Μακαριωτίσσης, με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση. Έτσι δημιουργήθηκαν τα χειροποίητα εκλεκτά παστέλια “Μελίχιο” με το αγνότερο μέλι από το όρος Ελικώνα αναμειγμένο με θρεπτικό και ευεργετικό σουσάμι. Στη βασική αυτή συνταγή προστίθενται υλικά που κάνουν τα παστέλια αυτά μοναδικά. Κανέλα, το μπαχαρικό με τις μαγικές ιδιότητες, αντιοξειδωτικά φιστίκια Αιγίνης και μαύρο σουσάμι, πλούσιο σε ασβέστιο, μέταλλα και βιταμίνες καθώς και οι υπερτραφές cranberry και ιπποφαές.

Η εταιρεία Patrikon δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στην εμπορία και παραγωγή Ελληνικών Παραδοσιακών Προϊόντων, με αγάπη για την Ελληνική γη και τους θησαυρούς της, επιλέγοντας πάντα τα πιο αγνά και θρεπτικά υλικά για την παραγωγή των προϊόντων της. Όραμά της η δημιουργία γεύσεων που θα μας ταξιδεύουν πίσω στην παιδική μας ηλικία.

◊ Εμείς στην all4food ξεχωρίσαμε τα παστέλια της εταιρείας PATRIKON για την εξαίρετη γεύση τους αλλά και για την βέλτιστη ποιότητά τους. Σας τα προτείνουμε λοιπόν ανεπιφύλακτα..!!