ALL4MEAT
ALL4MEAT
Αλλοιώσεις στο Νωπό Βοδινό Κρέας
11 September 2019Το κρέας,γενικά,αποτελεί ένα άριστο υπόστρωμα για διάφορους μικροοργανισμούς δεδομένου του ότι περιέχει αζωτούχες ενώσεις, λίπη, υδατάνθρακες, ανόργαν...
ALL4MEAT
Χτένι μοσχαριού, ένα μαλακό κομμάτι κρέατος…
14 October 2018Η μεθοδολογία της ανατομικής κοπής κρέατος που πραγματοποιούμε στην Ελλάδα, δίνει ταυτότητα-όνομα σε κάθε κομμάτι ,βοηθώντας έτσι τον καταναλωτή να γν...
ALL4MEAT
Μεταβολή στο χρώμα του κρέατος..
26 September 2018Θα έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές ότι το κόκκινο κρέας αλλάζει χρώμα και από κόκκινο γίνεται καστανό..Πόσο ασφαλές είναι το κρέας αυτό ;...
ALL4MEAT
Τα μέρη του μοσχαριού και πως μαγειρεύονται…
10 September 2018Σβέρκος (Ελιά-Λαιμός)Το κομμάτι αυτό δεν συνίσταται για σχάρα .Κάνει όμως για όλα τα μαγειρευτά όπως βραστά, σούπες, κοκκινιστό, λεμονάτο κ.α....
ALL4MEAT
Ελληνικα παραδοσιακα προϊοντα κρεατος
23 May 2018Η παραγωγή προϊόντων με βάση το κρέας στην Ελλάδα, ήταν γνωστή ήδη από τα αρχαία χρόνια. Χρησιμοποιώντας μεγάλη ποσότητα αλατιού και την μέθοδο της αφ...