ΡΕΠΟΡΤΑΖ

13ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο 13ο Συμπόσιο, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2024 στην Αθήνα, στον εξαιρετικό χώρο του ξενοδοχείου Royal Olympic.

Λίγες μόνο μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα για την Κοιλιοκάκη στις 16 Μαΐου, το Συμπόσιο μας αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ανταλλαγή γνώσεων, τη συζήτηση σημαντικών θεμάτων και την ενίσχυση της κοινότητας των πασχόντων από Κοιλιοκάκη. Θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε από κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της υγείας και της διατροφής.
 Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτού του σημαντικού γεγονότος και να συνεισφέρετε στην επιτυχία του. Είτε είστε επαγγελματίας στον τομέα της υγείας, της διατροφής ή της εστίασης, είτε απλά ενδιαφέρεστε για τη θεματολογία μας, σας περιμένουμε.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα της νόσου και των προκλήσεων της διατροφής χωρίς γλουτένη.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο Συμπόσιο μας!

Πρόγραμμα Συμποσίου

πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα

Δήλωση Συμμετοχής εδώ: https://forms.gle/XtLePaAHDvgUiFSQ8

Συμμετοχή 3€/άτομο

*Η συμμετοχή για τα μέλη του Συλλόγου είναι δωρεάν. Αν δεν έχετε ανανεώσει την συνδρομή σας για το 2024 ή θέλετε να εγγραφείτε στο σύλλογο μας και να στηρίζετε ενεργά τις δράσεις μας μπορείτε να κάνετε την εγγραφή ή την ανανέωση της συνδρομής σας εδώ.