ALL4 OLIVE OIL
Γνωρίζετε τι είναι το αγουρέλαιο;

Η επεξεργασία του γίνεται την ίδια ή το πολύ την επόμενη ημέρα με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.
Διακρίνεται για τα έντονα χαρακτηριστικά του (άρωμα πράσινης ελιάς). Η γεύση του είναι πικρή και πικάντικη- φαινόμενο που οφείλεται στις πολυφαινόλες.
Το αγουρέλαιο έχει μεγαλύτερη διατροφική αξία, είναι άριστο καλλυντικό και γενικά “πολύτιμο”.
Καταναλώνεται μόνο ωμό και έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής, που εάν ξεπεραστεί, πέραν από την διάρκεια αυτήν, απλά μετατρέπεται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο…
Σερέφογλου Στυλιανός
Τεχνολόγος Τροφίμων