Your address will show here +12 34 56 78
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το αλεύρι καρύδας παράγεται από αποξηραμένη και τριμμένη σάρκα καρύδας, η οποία είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη.Συγκεκριμένα η διαδικασία παραγωγής του,  αποτελείται από τα ακόλουθα στάδια :1.Συγκομιδή των καρύδων: Οι καρύδες συλλέγονται από τα φοινικόδεντρα. Ο χρόνος της συγκομιδής εξαρτάται από το είδος της καρύδας και το προορισμό του προϊόντος.2. Αφαίρεση του εξωτερικού φλοιού : Ο εξωτερικός φλοιός από τις καρύδες αφαιρείται πριν την επεξεργασία για την παραγωγή του αλευριού καρύδας.3. Άνοιγμα των καρυδιών και εξαγωγή της σάρκας: Μετά την αφαίρεση του εξωτερικού φλοιού , οι καρύδες ανοίγονται γιαSEE DETAILS ...

Continue Reading
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Και το μαγείρεμα στον ατμό και ο βρασμός είναι δύο υγιεινές μέθοδοι μαγειρέματος που διατηρούν τις θρεπτικές τιμές των λαχανικών και ελαχιστοποιούν την απώλεια θρεπτικών ουσιών που μπορεί να προκαλέσει η υψηλή θερμοκρασία ή η μακρά διαδικασία μαγειρέματος.

Continue Reading
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το γάλα χωρίς λακτόζη είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση για όσους υποφέρουν από δυσανεξία στη λακτόζη. Σε αντίθεση με το κανονικό γάλα, το γάλα αυτό, έχει υποστεί ενζυμική  επεξεργασία  με σκοπό να διασπαστεί η  λακτόζη, το φυσικό σάκχαρο που υπάρχει στο γάλα, στα πιο απλά συστατικά του δηλαδή σε γλυκόζη και γαλακτόζη.

Continue Reading
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

  Και τα δύο είναι πολύ θρεπτικά και υγιεινά τρόφιμα, ωστόσο τα αμύγδαλα περιέχουν περισσότερες φυτικές ίνες και πρωτεΐνες σε σύγκριση με το αμυγδαλοβούτυρο.Από την άλλη πλευρά, το αμυγδαλοβούτυρο περιέχει περισσότερες θερμίδες από τα αμύγδαλα, λόγω του ότι είναι και πυκνότερο. Σε γενικές γραμμές, τα αμύγδαλα έχουν το πλεονέκτημα της ολόκληρης δομής τους, που περιλαμβάνει φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά.

Continue Reading
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η διατροφική μαγιά είναι το ίδιο είδος μαγιάς  από το οποίο φτιάχνεται η μπύρα και το ψωμί. αλλά σε μια απενεργοποιημένη μορφή. Αποτελείται από απενεργοποιημένους μικροοργανισμούς, και συγκεκριμένα μύκητες όπως ο σακχαρομύκητας  (Saccharomyces cerevisiae) και συχνά επιλέγεται στην χορτοφαγική διατροφή για την χαρακτηριστική της γεύση.

Continue Reading
PREVIOUS POSTSPage 2 of 7NEXT POSTS