Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
Your address will show here +12 34 56 78
ALL4MEAT

Η μεθοδολογία της ανατομικής κοπής κρέατος που πραγματοποιούμε στην Ελλάδα, δίνει ταυτότητα-όνομα σε κάθε κομμάτι ,βοηθώντας έτσι τον καταναλωτή να γνωρίζει το τι θα ζητήσει.

Continue Reading
ALL4MEAT

Θα έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές ότι το κόκκινο κρέας αλλάζει χρώμα και από κόκκινο γίνεται καστανό..Πόσο ασφαλές είναι το κρέας αυτό ;

Continue Reading
ALL4MEAT

Σβέρκος (Ελιά-Λαιμός)Το κομμάτι αυτό δεν συνίσταται για σχάρα .Κάνει όμως για όλα τα μαγειρευτά όπως βραστά, σούπες, κοκκινιστό, λεμονάτο κ.α.

Continue Reading
ALL4MEAT

Η παραγωγή προϊόντων με βάση το κρέας στην Ελλάδα, ήταν γνωστή ήδη από τα αρχαία χρόνια. Χρησιμοποιώντας μεγάλη ποσότητα αλατιού και την μέθοδο της αφυδάτωσης ,καθιστούσαν δυνατή την συντήρηση του κρέατος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Continue Reading