Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
Your address will show here +12 34 56 78
ALL4MEAT

Το κρέας,γενικά,αποτελεί ένα άριστο υπόστρωμα για διάφορους μικροοργανισμούς δεδομένου του ότι περιέχει αζωτούχες ενώσεις, λίπη, υδατάνθρακες, ανόργανα άλατα και παράγοντες αναπτύξεως καθώς και υψηλή υγρασία. Επίσης το PH του είναι κατάλληλο για έναν μεγάλο αριθμό μικροοργανισμών.Σε νωπό βοδινό κρέας μπορούμε να διακρίνουμε τις εξής αλλοιώσεις: 1.Χρωματικές αλλοιώσειςΑυτές προέρχονται από μεταβολές στο χρώμα της αιμογλοβίνης και της μυογλοβίνης καθώς και από χρωστικές που παράγονται από χρωμογόνα μικρόβια.Φωσφορισμός– Προκαλείται από Βιοφωταυγή βακτήρια Επιφανειακή γλοιότητα-Χαρακτηρίζεται  από ένα γυαλιστερό, ιξώδες και υγρό στρώμα που δημιουργείται από είδη που ανήκουν στα γένη Pseudomonas, Alcaligenes, Streptococcus κ.αΚολλητικότητα-Έναρξη μυκητιακής<a class="more-link" href="http...

Continue Reading
ALL4MEAT

Η μεθοδολογία της ανατομικής κοπής κρέατος που πραγματοποιούμε στην Ελλάδα, δίνει ταυτότητα-όνομα σε κάθε κομμάτι ,βοηθώντας έτσι τον καταναλωτή να γνωρίζει το τι θα ζητήσει.

Continue Reading
ALL4MEAT

Θα έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές ότι το κόκκινο κρέας αλλάζει χρώμα και από κόκκινο γίνεται καστανό..Πόσο ασφαλές είναι το κρέας αυτό ;

Continue Reading
ALL4MEAT

Σβέρκος (Ελιά-Λαιμός)Το κομμάτι αυτό δεν συνίσταται για σχάρα .Κάνει όμως για όλα τα μαγειρευτά όπως βραστά, σούπες, κοκκινιστό, λεμονάτο κ.α.

Continue Reading
ALL4MEAT

Η παραγωγή προϊόντων με βάση το κρέας στην Ελλάδα, ήταν γνωστή ήδη από τα αρχαία χρόνια. Χρησιμοποιώντας μεγάλη ποσότητα αλατιού και την μέθοδο της αφυδάτωσης ,καθιστούσαν δυνατή την συντήρηση του κρέατος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Continue Reading