Your address will show here +12 34 56 78

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

13ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗΣ

15 May 2024

Η Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο 13ο Συμπόσιο, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2024 στην Αθήνα, στον εξαιρετι...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12

28 April 2024

Η βιταμίνη Β12 ονομάζεται επίσης κοβαλαμίνη, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη  πάρα πολύ σημαντική για το σώμα. Επηρεάζει και σωματικά και ψυχολογικά τ...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΟΠΛΑΣΤΙΚΑ : ΜΙΚΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ..

27 April 2024

Τα μικροπλαστικά είναι μικρά ή μικροσκοπικά κομμάτια πλαστικού υλικού που είναι διάσπαρτα, δυστυχώς, πλέον στο περιβάλλον και προέρχονται από διάφορες...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΦΕΣ..

21 April 2024

Το αλεύρι καρύδας παράγεται από αποξηραμένη και τριμμένη σάρκα καρύδας, η οποία είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη.Συγκεκριμένα η διαδικασία π...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΡΑΣΙΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ VS ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ;

14 April 2024

Και το μαγείρεμα στον ατμό και ο βρασμός είναι δύο υγιεινές μέθοδοι μαγειρέματος που διατηρούν τις θρεπτικές τιμές των λαχανικών και ελαχιστοποιούν τη...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ;

13 April 2024

Το γάλα χωρίς λακτόζη είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση για όσους υποφέρουν από δυσανεξία στη λακτόζη. Σε αντίθεση με το κανονικό γά...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ Ή ΑΜΥΓΔΑΛΑ ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΡΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ;

10 April 2024

  Και τα δύο είναι πολύ θρεπτικά και υγιεινά τρόφιμα, ωστόσο τα αμύγδαλα περιέχουν περισσότερες φυτικές ίνες και πρωτεΐνες σε σύγκριση με το αμυγδαλοβ...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ;

9 April 2024

Η διατροφική μαγιά είναι το ίδιο είδος μαγιάς  από το οποίο φτιάχνεται η μπύρα και το ψωμί. αλλά σε μια απενεργοποιημένη μορφή. Αποτελείται από απενερ...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΙΔΕΡΙΤΗΣ ,ΤΟ ΤΣΑΪ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ..

19 March 2024

    Ο χειμώνας, τα σκαμπανεβάσματα του καιρού, οι πανδημίες και η κλιματική αλλαγή έχουν έρθει για να μείνουν και δυστυχώς είναι εχθρός για την υγεία ...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΙΟΥ

3 March 2024

Το αλεύρι είναι μια λεπτή σκόνη που δημιουργείται από δημητριακά ή άλλα αμυλούχα φυτά. Οι ποιότητες και οι κατηγορίες των αλεύρων διακρίνονται από τον...