Your address will show here +12 34 56 78
επεξεργασία τροφίμων

Η τροποποίηση του αμύλου επιτυγχάνεται με φυσικές, με μηχανικές και χημικές μεθόδους όπως με την χρήση ενζύμων ή με ανόργανες ενώσεις

Continue Reading
επεξεργασία τροφίμων

 Σαν λουκούμι , ορίζεται ο γλυκός ζελές αμύλου ο οποίος εμπλουτίζεται με γευστικά και αρωματικά υλικά. Η Παρασκευή αυτών επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του αμύλου , αμυλοσιροπίου και της ζάχαρης.Η ταχύτητα και η ισχύς του παραγόμενου ζελέ εξαρτάται από :1. Το είδος και την ποσότητα του αμύλουΤα άμυλα με επικρατέστερο το γραμμικό πολυμερές (αμυλόζη) ζελατινοποιούνται δύσκολα και δεν διαλύονται στο νερό αλλά μόνο με τη χρήση υψηλών θερμοκρασιών, ενώ η απουσία αμυλόζης έχει σαν συνέπεια την εύκολη και ταχεία ζελατινοποίηση. Μετά το βράσιμο και τη ζελατινοποίηση οι ιδιότητες του ζελέSEE DETAILS <sp...

Continue Reading
επεξεργασία τροφίμων

Η παραγωγή ελληνικού καφέ στο εργοστάσιο αποτελείται από πέντε διαφορετικά στάδια .Στάδιο 1. Παραλαβή ωμού καφέ Ο πιο συνήθης τρόπος παραλαβής ωμού καφέ είναι σε container των 20 τόνων ή σε σακιά των 60 Kg ή σε μεγασάκους των 600 kg.

Continue Reading