Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
Your address will show here +12 34 56 78
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

     Το σύκο είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Πρόκειται για ένα από τα πιο νόστιμα φρούτα το οποίο όχι μόνο μας γλυκαίνει αλλά έχει και μεγάλη θρεπτική αξία.Τα σύκα ωριμάζουν και συλλέγονται από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ευδοκιμούν σε χώρες με εύκρατο κλίμα, όπως σε όλες τις περιοχές της μεσογειακής λεκάνης και στις ΗΠΑ.

Continue Reading
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 Τα αβγά περιέχουν υψηλής αξίας πρωτεϊνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία συστατικά απαραίτητα για την υγιεινή μεσογειακή διατροφή.Πώς μπορούμε όμως να ελέγξουμε εάν τα αβγά που αγοράσαμε είναι φρέσκα ;

Continue Reading
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι κάποιες φορές η σοκολάτα χάνει την λάμψη της καθώς και το ομοιόμορφο χρώμα της εμφανίζοντας  κηλίδες ανοιχτόχρωμου χρώματος .Το δίλημμα είναι να την φάμε ή να την πετάξουμε ;

Continue Reading
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

   Ένα απ` τα βασικότερα προβλήματα της μελισσοκομίας ήταν και είναι η κρυστάλλωση του μελιού. Ένα ζαχαρωμένο μέλι είναι αντιαισθητικό ενώ ένα διαυγές , κρυστάλλινο και υγρό μέλι είναι ελκυστικό.Από τα τρία ζάχαρα του μελιού (φρουκτόζη, δεξτρόζη, ζαχαρόζη ) η δεξτρόζη είναι εκείνη που έχει τη μεγαλύτερη τάση κρυστάλλωσης (και σε αυτήν οφείλεται το ζαχάρωμα),λόγω της μικρότερης διαλυτότητας της. Όλα τα φυσιολογικά μέλια θα κρυσταλλώσουν αργά ή γρήγορα. Η ταχύτητα της κρυστάλλωσης όμως, επηρεάζεται από ορισμένους φυσικούς ή τεχνικούς παράγοντες....

Continue Reading
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

1. Ελληνική κουζίνα Ο βασικός λόγος που οι ειδικοί προτιμούν τη μεσογειακή διατροφή είναι το ότι περιλαμβάνει σκούρα φυλλώδη λαχανικά, φρέσκα φρούτα, όσπρια, δημητριακά, ελαιόλαδο, και ψάρια που είναι ευεργετικά για την υγεία του ανθρώπου ,προστατεύοντας τον από διάφορες ασθένειες.Η παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή σχετίζεται με 25% μείωση του κινδύνου θανάτου από καρδιακές παθήσεις και κάποιων μορφών καρκίνου, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Harvard....

Continue Reading
PREVIOUS POSTSPage 2 of 3NEXT POSTS