Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
Your address will show here +12 34 56 78
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 Τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν ιδιαίτερα ευπαθή τρόφιμα. Πρέπει να τοποθετούνται στα συρτάρια των λαχανικών, όπου η θερμοκρασία τους φτάνει έως και 10ο C, γιατί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να καταστραφούν. Τα φρούτα πρέπει να τοποθετούνται μέσα στο συρτάρι χωρίς συσκευασία (σακούλες), ενώ τα λαχανικά ανάλογα με το είδος : τα πράσινα φυλώδη λαχανικά (μαρούλι, σπανάκι κ.τ.λ) χρειάζονται υγρασία και κρύο.

Continue Reading
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο κρόκος Κοζάνης ή αλλιώς σαφράν(ι), το χρυσάφι της ελληνικής γης όπως αποκαλείται, συγκαταλέγεται στα πιο προσφιλή και πολύτιμα μπαχαρικά των αρχαίων πολιτισμών, για το άρωμα, το χρώμα, τις φαρμακευτικές και αφροδισιακές του ιδιότητες, είναι φυτό από το οποίο παράγεται ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά που υπάρχουν στον κόσμο.

Continue Reading
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η παραγωγή προϊόντων με βάση το κρέας στην Ελλάδα, ήταν γνωστή ήδη από τα αρχαία χρόνια. Χρησιμοποιώντας μεγάλη ποσότητα αλατιού και την μέθοδο της αφυδάτωσης ,καθιστούσαν δυνατή την συντήρηση του κρέατος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Continue Reading
NO OLD POSTSPage 2 of 2NEXT POSTS